Bine

Jednu od osnovnih prednosti Stage System produkcije predstavlja mogućost postavke bina i krovnih konstrukcija gotovo svih dimenzija koje industrija outdoor događaja poznaje. Naše bine se se montiraju na svim vrstama terena, u zavisnosti od potreba programa i dogovora sa organizatorom.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i sledeće krovne konstrukcije bina: MEMBRANE TRUSS KONSTRUKCIJE i AIR DOME STRUKTURE.

Membrane truss konstrukcija je specijalno projektovana, izgrađena po projektu firme Polet d.o.o. Predstavlja jedinstvenu konstrukciju neverovatnog artističkog dizajna. Jedinstvena po svom Membrana krovu i prelepim jedinstvenim ivicama. Idealna je za prestižne manifestacije, promocije, festivale, izložbe, koje traže potrebu za jedinsvenim vizuelnim prikazom.

stage system

Air dome strukture predstavljaju novu veliku stvar kod rešavanja rufinga za manifestacije. U poslednje 3 godine 60% britanskih festivala prešlo je na ova rešenja zbog kvaliteta vizuelnog identita, kvalitetnije izrade scena i olakšanog brendiranja. Veoma su upečatljive i lako upotrebljive za sve manifestacije koje nemaju potrebu za više od 15 ljudi na bini.

Sve naše konstrukcije su u skladu sa svim Evropskim standardima sigurnosti i kvaliteta.