Rasveta

Jedan od glavnih utisaka na svim velikim koncertima i festivalima ostavlja upravo rasveta. Zbog toga Stage System Production poseban akcenat stvalja na taj segment.

Posebno se ponosimo našim odeljenjem za kreiranje izuzetnih scenskih svetlosnih efekata koji su dobro poznati i predstavljaju vrhunski performans, kako u komercijalne svrhe bilo koje produkcije, tako i za direktnu instalaciju u arhitektonskom smislu. Naši dizajneri rasvete kontinuirano unapređuju kako svoje znanje kroz samu tehnološku industriju tako i kroz iskustvo koje stiču na vrhunskim produkcijama koje organizujemo i za koje smo angažovani. Rešavanje kreativnih problema našim poslovnim partnerima i klijentima je naš poslovni moto i cilj kom težimo.

stage system

Naš veliki lager i kvalitet inteligentne rasvete koju posedujemo kao i jaka veza sa našim proizvođačima omogućava nam konkurentne cene i brzu isporuku i montažu. Naša posvećenost zadovoljnim klijentima se odražava kroz usluge i prikazivanje jedinstvenosti svakog projekta koji radimo.