LED Ekrani

Impresivni LED ekrani, video art i kreativna produkcija predstavljaju presudan faktor u kreiranju scenskog performansa koji našim događajima daje poseban pečat.

LED tehnologija kao vizuelni medij koristi se danas gotovo u svakoj modernoj event produkciji, bilo da se radi o muzičkim, korporativnim, sajamskim ili sportskim događajima. Reč je o kreativnom digitalnom ekranu koji poruku prenosi na dinamičan način, ujedno dominirajući prostorom jasnoćom i efektnošću. Mogućnosti upotrebe LED ekrana su neograničene - bilo da se radi o umetnosti koja se emituje, oblicima koji se stvaraju ili porukama koje se prenose, kako u zatvorenim prostorima, tako i na otvorenom. Iznajmljivanje LED ekrana optimalno je rešenje za kreiranje vizuelnog identiteta jer su lako prilagodljivi koreografijama, scenografijama, ali i specifičnim potrebama pri komunikaciji sa ciljnom publikom. Iznajmljivanje LED ekrana je, ujedno, i odraz savremenosti, ali i kreativno rešenje moderne komunikacije.

stage system

Stage System Production iznajmljiuje LED ekrane visoke rezolucije 50m2 pich 3 indoor, 50m2 pich 10 outdoor, 30 m2 pich 10 outdoor. Usluga iznajmljivanja LED ekrana podrazumeva transport, montažu, i tehničku realizaciju najzahtevnijih programa sa video produkcijom.

Pored iznajmljivanja Stage System Production se bavi i prodajom LED ekrana.